Accessoires bij een terrasoverkapping

accessoires terrasoverkapping

In de lange zomeravonden is het erg fijn als je nog lekker buiten kan zitten in je terrasoverkapping. Door diverse accessoires toe te voegen aan je accessoires terrasoverkapping kun je extra lang buiten genieten en kun je de overkapping een stuk gezelliger maken. In dit artikel geef ik je wat tips over welke accessoires voor terrasoverkappingen er niet mogen ontbreken in jouw overkapping.

accessoires terrasoverkapping

Buitenlampjes

Om je overkapping extra gezellig te maken kun je lampjes toevoegen. Dit creëert niet alleen een gezellige sfeer in de avond, maar het geeft ook licht en dit is erg praktisch als je ’s avonds buiten zit met familie of vrienden. Je hebt deze lampjes ook in verschillende kleuren zodat je een kleur kunt kiezen die bij de rest van je tuin past. Je kunt natuurlijk ook voor de normale led lampjes kiezen.

Kaarsen

Ook kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer en voor subtiele verlichting. Je kunt een aantal kaarsen bij elkaar op de tafel zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om wat grotere kaarsen in een grote lantaarn op de grond neer te zetten. Het is mooi als je dit dan in de hoeken van de overkapping neerzet zodat het niet in het middelpunt staat en het ook niet in de weg staat.

Glazen zijwanden

Als het in de avond wat frisser wordt is het fijn om glazen zijwanden te hebben in je overkapping. Dan kun je toch nog lekker buiten zitten zonder dat de frisse wind door de overkapping heen waait. Als het nu echt hard afkoelt is het ook fijn om warmtelampen aan te schaffen voor in de overkapping. Zo kun je ook in de winter lekker warm en droog buiten zitten.

Sierkussentjes

Als je en loungebank in je overkapping hebt staan is het leuk om hier wat gezellige sierkussentjes in te leggen. Het ziet er niet alleen leuk en gezellig uit, het zit ook nog eens een stuk comfortabeler.

Ik hoop dat je nieuwe accessoires voor je terrasoverkapping aan gaat schaffen om heerlijk te kunnen genieten van de mooie zomeravonden.