Enkele maanden geleden hebben mijn man en ik besloten ons jubileum groot te vieren. Je moet namelijk weten dat wij onderhand alweer 20 jaar getrouwd zijn. Dat is een lange tijd! Mijn man kennende, wist ik dat hij een verrassing voor mij zou organiseren. Dit doet hij elk jaar, maar vanwege het grootse feest, wist ik dat ook zijn verrassing grootst zou zijn.
Hij vertelde me dat hij deze winter een feest in de tuin wilde organiseren. Daarvoor mocht ik de tuin echter niet in in deze tijd, totdat het feest zou plaatsvinden. Ik ging er uiteraard mee akkoord en was benieuwd wat hij ervan zou maken.

We kunnen nu lekker droog buiten zitten

Achter mijn rug om nam hij contact op met Alibow om een tuinoverkapping te laten plaatsen. Hij heeft het allemaal tezamen met Alibow geregeld, zodat zij de installatie zouden verrichten wanneer ik niet in huis was. Natuurlijk mocht ik ook daarna niets zien, maar enkele dagen later vond het feest al plaats. Hij nodigde al onze vrienden en familieleden uit en heeft er een prachtig décor van gemaakt.
Toen pas mocht ik de tuin in en ik kan jullie vertellen dat ik nog nooit zo een mooie verrassing heb gehad!