Ik had heel snel een schilder nodig

Ik had heel snel een schilder nodig


Sinds dat ik de vorige schilder de deur heb gewezen moest ik toch wel binnen een hele korte tijd op zoek naar een andere die dan wel goed wist hoe dat ik het hebben wou en dat hij zich er goed aan moest houden. Aangezien ik redelijk streng was zorgde ik er wel altijd netjes voor dat het goed geregeld werd en ik geen zorgen meer hoefde te maken dat het niet goed zou komen. Doordat ik via het internet op zoek ben gegaan naar een andere schilder heb ik gelukkig geen zorgen meer dat er klachten kunnen komen van mijn kant maar kan ik met een gerust hart de schilder met rust laten omdat ik met de nieuwe schilder die we sinds kort hebben geen last meer van hebt en wordt er eerst netjes overlegd met mij voordat hij daadwerkelijk aan de opdracht begint die we voor hem hebben. Nu dat ik hem heb aangenomen om het bij mij thuis voor mekaar te krijgen mag hij steeds meer opdrachten voor mij doen en durf ik hem ook aan te wijzen voor de goede service die hij bij mij heeft geleverd dat hij dat ook bij de buren mag doen dankzij de snelle en correcte service die we van hem gewend zijn.