Een facturatieprogramma die volledig aansluit bij ons bedrijf

Verdiep je eens in het facturatieprogramma van OnFact.be, dit is het advies dat ik van iemand kreeg die ik sprak bij een training. Als ondernemer moet je natuurlijk dagelijks op de hoogte blijven van alle nieuwe snufjes en dan is het wel zaak om bij zo veel mogelijk trainingen aanwezig te zijn en beurzen. Het leuke is hiervan dat je op deze manier een netwerk opbouwt en elkaar geregeld nog tegen komt. Ook is het prettig dat je elkaar ervaringen kun uitwisselen en de daarbij behorende tips. Omdat ik een aantal maanden erg dringend moest overstappen op een ander systeem ben ik dit een in de groep gaan gooien. Toen ik op deze site werd geattendeerd, ben ik diezelfde dag nog eens op de website gaan kijken.

Het is echt aan te raden om eens op de site te kijken om te zien wat ik bedoel

Toen ik een indruk van dit facturatieprogramma kreeg, bevestigde dit eigenlijk ook de overtuiging van de persoon die ik hierover heb gesproken. Ik besloot contact op te nemen en met dit bedrijf in zee te gaan. Alles is eigenlijk vanaf die tijd in een zeer korte tijd gerealiseerd. Voordat wij het wisten waren wij omgeschakeld en konden wij probleemloos aan de slag gaan. Alles is op ons bedrijf afgesteld en dankzij het overzicht en de handige tooltjes is er totaal geen sprake meer van het vergeten van openstaande posten en dergelijke. Kortom, ik wil mijn complimenten graag achter laten op deze site en de mensen die op zoek zijn naar een goed systeem attenderen op dit bedrijf!